FilmCentrum

Registreren

Before Sunrise en Sunset vervolg op komst

dinsdag 22 november 2011 11:48 door Ramon van Dam - Bron

Before SunsetIn 1995 bracht regisseur Richard Linklater Before Sunrise uit, waarin Ethan Hawke en Julie Delpy één romantische nacht in Wenen beleefden. Het open einde van de film zorgde voor opgetrokken wenkbrauwen toen het vervolg werd aangekondigd, maar ook Before Sunset wist de harten van de fans te stelen.

Sindsdien hebben de betrokkenen allerlei andere films gemaakt, maar volgens een interview met een Franse website wordt het weer tijd voor een nieuw vervolg. Ethan Hawke gaf daarin aan de laatste tijd gesprekken te voeren met Linklater en Delpy voor een derde film.

"Ik weet niet precies wat we gaan doen, (...) maar we hebben alle drie het gevoel dat we er klaar voor zijn om weer met die personages te werken. Er zit negen jaar tussen de eerste twee films, en als we de volgende film komend jaar opnemen is dat weer negen jaar. (...) We gaan proberen dit jaar wat op papier te zetten," aldus de acteur.

Wellicht zien we Celine en Jesse volgend jaar dus weer terug op het witte doek, waarbij we ongetwijfeld weer veel filosofische discussies kunnen verwachten.

Volgende bericht Mission: Impossible - Ghost Protocol foto's
Vorige bericht Beauty and the Beast 3D trailer

Tags

Tag Before Sunrise Tag Before Sunset Tag Ethan Hawke

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
dinsdag 22 november 2011 om 16:07

Stiekem hoopte ik hier al op ondanks dat ik deel 2 duidelijk minder vond dan deel 1. Maar misschien kwam dat ook door de verwachtingen.

Ramon
dinsdag 22 november 2011 om 16:15

Ah, ik vond het vervolg net zo interessant als de eerste film. Twee hele aparte en onconventionele films... Ik hoop dan ook zeker dat dit derde deel er komt.

Overigens heeft Delpy met 2 Days in Paris zelf ook nog een vergelijkbare film gemaakt. Niet van hetzelfde niveau, maar wel vermakelijk.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Everything Everywhere All at Once
OSCARS [Oscars] Elvis
OSCARS [Oscars] All Quiet on the Western Front
OSCARS [Oscars] Triangle of Sadness

Updates

Reacties

Forum

John Wick: Chapter 4