FilmCentrum

Registreren

Mission: Impossible - Ghost Protocol foto's

dinsdag 22 november 2011 16:15 door Ramon van Dam - Bron

Mission: Impossible - Ghost ProtocolEind dit jaar gaat Mission: Impossible - Ghost Protocol in première, alweer het vierde deel in de spionagereeks met Tom Cruise in de hoofdrol. De regie voor de nieuwe film over superspion Ethan Hunt is in handen van Pixars Brad Bird (Ratatouille, The Incredibles), terwijl de cast onder andere bestaat uit Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Josh Holloway, Ving Rhames, Simon Pegg, Michael Nyqvist, Anil Kapoor, Lea Seydoux en Vladimir Mashkov.

In de film wordt de Impossible Missions Force stilgelegd nadat het betrokken lijkt te zijn bij wereldwijde plannen voor een grootschalige terroristische aanslag. Het zogenaamde Ghost Protocol wordt in werking gesteld, waardoor Ethan Hunt en zijn mensen undercover moeten gaan om de naam van de organisatie te zuiveren.

ComingSoon heeft van Paramount een hele lading aan nieuwe foto's van de productie opgestuurd gekregen. Hieronder zie je twee van deze afbeeldingen, en in hun galerij staat de rest. Mission: Impossible - Ghost Protocol draait vanaf 21 december 2011 in de bioscoop.

Volgende bericht Artistieke Ghost Rider 2 posters
Vorige bericht Before Sunrise en Sunset vervolg op komst

Tags

Tag Foto Tag Mission: Impossible - Ghost Protocol

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire