FilmCentrum

Registreren

The Raid trailer

donderdag 1 december 2011 22:13 door Ramon van Dam - Bron

The Raid"1 ruthless crime lord, 20 elite cops, 30 floors of hell"... De tagline voor de actiefilm The Raid windt er geen doekjes om; dit wordt hersenloos vermaak. De film werd eerder al vertoond op het filmfestival van Toronto en de eerste reacties waren erg veelbelovend. Sommigen noemen het zelfs de beste actiefilm in jaren, en de nieuwe Indonesische trailer kan je wellicht alvast helpen om te controleren of dit kan kloppen. De video is onderaan dit bericht te bekijken.

In de film volgen we een SWAT-team terwijl ze een groot flatgebouw moeten bestormen vanuit waar een drugsbaas opereert. Wanneer ze worden ontdekt plaatst hij via de speakers een prijs op hun hoofden, waarna er een waar gevecht op leven en dood ontstaat. Het eerste kwartier speelt zich buiten de flat af, maar daarna volgen er 85 minuten met vrijwel enkel actie.

De film wordt al vergeleken met onder andere Hard Boiled en Die Hard, en Mike Shinoda van Linkin Park schrijft de muziek voor de internationale versie van de productie. Het is nog niet bekend of en wanneer The Raid naar Nederland komt.

Volgende bericht John Carter trailer
Vorige bericht Red band Shame trailer

Tags

Tag The Raid Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King