FilmCentrum

Registreren

The Cabin in the Woods poster

vrijdag 2 december 2011 14:09 door Ramon van Dam - Bron

Joss Whedon en Drew Goddard hebben beiden al hun stempel gedrukt op de recente popcultuur dankzij producties als Firefly en Lost, en enkele jaren terug kroop het duo gezamenlijk in de pen voor een horrorfilm. Het resultaat was The Cabin in the Woods (2010), maar door de financiële problemen van MGM is de film een paar jaar later nog altijd niet verschenen.

Toch krijgt de horrorfilm nu eindelijk zijn release, aangezien de film bij ons op 3 mei 2012 in première zal gaan. De hoofdrol is voor Chris Hemsworth (Thor), die tijdens de opnames van de film nog redelijk onbekend was. Andere grote rollen zijn er voor Richard Jenkins en Bradley Whitford, en onderaan dit bericht zie je de nieuwe poster die zojuist is vrijgegeven.

We zullen vijf vrienden volgen die naar een verlaten hutje afreizen in een groot bos, waar uiteraard afschuwelijke dingen staan te gebeuren. Het klinkt redelijk standaard, maar volgens de betrokkenen staan ons heel wat verrassingen te wachten en keert de film het genre volledig om. De tagline is dan ook "You think you know the story", zoals ook op de grote versie van de poster bij /Film te zien is.

The Cabin in the Woods

Volgende bericht The Grey trailer
Vorige bericht John Carter trailer

Tags

Tag Poster Tag The Cabin In The Woods

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire