FilmCentrum

Registreren

Three Stooges trailer

donderdag 8 december 2011 09:53 door Ramon van Dam - Bron

The Three StoogesBobby en Peter Farrely proberen al jaren om een film rondom The Three Stooges op te zetten, en na enkele mislukte pogingen zijn ze nu dan eindelijk bezig met het afronden van de productie. Sean Hayes, Will Sasso en Chris Diamantopoulos spelen de drie broers uit de titel, en onderaan dit bericht kan je nu de eerste trailer bekijken.

De gebroeders Farrely zijn vooral bekend van komedies als Dumb & Dumber, There's Something About Mary en Me, Myself & Irene, en eerder waren Jim Carrey, Sean Penn en Benicio del Toro in beeld voor de hoofdrollen. Naast de eerdergenoemde acteurs zitten onder andere Jane Lynch, Larry David, Sofía Vergara, Jennifer Hudson, Stephen Collins en Carly Craig in de uiteindelijke cast.

In de film proberen Moe, Larry en Curly het weeshuis waarin ze zijn opgegroeid te redden, maar hierbij stuiten ze op een moordcomplot en komen ze terecht in een reality-show. De film krijgt een structuur die bestaat uit drie aparte secties van elk een half uur, waarin uiteraard slapstick de boventoon zal voeren. The Three Stooges draait vanaf 28 juni 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht The Iron Lady trailer
Vorige bericht Muppets never ending Mahna-Mahna

Tags

Tag The Three Stooges Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire