FilmCentrum

Registreren

Interactieve Rise of the Apes marketing

vrijdag 9 december 2011 12:10 door Ramon van Dam - Bron

"Rise of the Planet of the ApesEnkele maanden terug kreeg de klassieker Planet of the Apes een nieuwe prequel in de vorm van Rise of the Planet of the Apes. Aanvankelijk werd het idee van de film sceptisch ontvangen, maar de critici waren verrast door het resultaat en inmiddels hebben de makers veel lof mogen ontvangen.

Inmiddels zijn we met de dvd en blu-ray aanbeland bij de volgende fase in de levensloop van films, en uiteraard moeten ook die hun eigen promotie krijgen. Fox heeft inmiddels twee originele virale campagnes opgezet om de film weer onder ieders aandacht te brengen.

Allereerst kan je hier een interactieve versie van de trailer bekijken, waarbij je tijdens de video allerlei weetjes te zien krijgt. Op diverse punten kan je tevens op objecten in de video klikken, waarna je foto's van de opnames te zien krijgt. Zo zie je onder andere Andy Serkis in zijn motion capturing suit, waarmee men Caesar later digitaal tot leven heeft gebracht.

De tweede website die men gelanceerd heeft is wellicht nog interessanter: op Apes On Your Street kan je kijken of jouw straat al in gevaar is door de invasie van de apen. Met behulp van Google Street View worden de dieren op originele wijze in je eigen omgeving geplaatst.

Volgende bericht Amazing Spider-Man poster
Vorige bericht Reacties Dark Knight Rises proloog

Tags

Tag Rise Of The Planet Of The Apes Tag Viral Marketing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire