FilmCentrum

Registreren

15 kanshebbers Oscar voor visual effects

zaterdag 10 december 2011 14:11 door Ramon van Dam - Bron

OscarsOver enkele maanden is het weer zover, de jaarlijkse uitreiking van de Oscars zal deze keer plaatsvinden op 26 februari 2012. Voor het zover is moeten we uiteraard eerst te horen krijgen wie er allemaal een nominatie krijgen in de diverse categorieën, en op 24 januari weten we definitief wie deze eer zullen krijgen.

Voordat we zelfs maar bij die echte nominaties zijn is er al een heel proces aan vooraf gegaan, zo zijn we op dit moment aanbeland op het punt waar er 15 films kans maken op de Oscar voor Best Visual Effects. Begin januari blijven er nog 10 films over, waarna alle leden die mogen stemmen van elke film 10 minuten aan materiaal te zien krijgen.

Uiteindelijk komen we dan op 5 echte genomineerden, maar dit zijn in ieder geval op dit moment de 15 films die in aanmerking komen:
Wat is wat jou betreft (voor zover je tot nu toe kan beoordelen) dit jaar het hoogtepunt qua grafische effecten geweest?

Volgende bericht Dark Knight Rises poster
Vorige bericht Battleship trailer

Tags

Tag Oscars Tag VFX

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Walter
zaterdag 10 december 2011 om 14:17

dat wordt Apes. punt.

Ramon
zaterdag 10 december 2011 om 14:29

Ik heb nog niet alle films van het rijtje gezien, maar Rise of the Planet of the Apes heeft zeker op dit gebied de meeste indruk op me gemaakt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire