FilmCentrum

Registreren

Spider-man heeft bijpassende regisseur

woensdag 20 januari 2010 10:01 door Tom Hamoen - Bron

Marc WebbDe schok was groot: Spider-Man zou een reboot krijgen. Direct gonsde het al van de geruchten wie de film zou gaan maken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op iemand met de meest bijpassende achternaam ooit: Marc Webb ((500) Days of Summer).

Webb neemt het stokje over van Sam Raimi, die kort na het bericht over de reboot bekend maakte zich met World of Warcraft bezig te gaan houden. Hij ziet het zelf echter niet als overnemen, wat hij tegenover weekblad Variety als pure arrogantie zegt te beschouwen.

Marc Webb
Ik ben hier omdat er mogelijkheden zijn voor ideeën en verhalen die een nieuwe dimensie en een nieuw creatief geluid toevoegen aan Spider-man.


Overigens moet de eerder aangestelde scenarioschrijver, James Vanderbilt, het veld ruimen. Zijn versie wordt wel aangehouden, maar herschreven door Gary Ross en David Lyndsay-Abaire. Althans, als we IMDb moeten geloven.

De nieuwe regisseur is overigens direct ingehuurd voor een complete trilogie, waarvan het eerste deel in 2012 moet verschijnen.

Volgende bericht Spielberg maakt film over Martin Luther King
Vorige bericht Eerste Avatar slachtoffer

Tags

Tag Marc Webb Tag Spider-Man 4

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire