FilmCentrum

Registreren

Dark Knight Rises poster

zondag 11 december 2011 14:25 door Ramon van Dam - Bron

Bane in The Dark Knight RisesOver een paar maanden gaat The Dark Knight Rises in première, het derde en laatste deel in de filmreeks over Batman van Christopher Nolan. De superheld zal het deze keer onder andere moeten opnemen tegen tegen spierbundel Bane, en al sinds die aankondiging vragen de fans zich af of men een bekende verhaallijn van de strips zal gaan volgen.

Wat Bane precies aanricht bij Batman zullen we hier niet verklappen voor de mensen die er niet bekend mee zijn, maar geïnteresseerden kunnen het lezen in de samenvatting van het verhaal Knightfall.

Toch kunnen we niet helemaal om deze gebeurtenissen heen, aangezien de nieuwe poster die dit weekend is verschenen toch weer vele vragen oproept. Op de afbeelding (onderaan dit bericht te zien) is de vijand te zien terwijl hij wegloopt van het gebroken masker van Batman. Samen met de tagline "the legend ends" wordt het toch wel heel duidelijk dat dit echt de laatste film in deze reeks zal worden...

The Dark Knight Rises draait vanaf 25 juli 2012 in de bioscoop, en vrijwel de gehele cast keert weer terug. Batman zal het onder andere moeten opnemen tegen Bane (Tom Hardy) en Ra's al Ghul (Josh Pence), terwijl Anne Hathaway te zien zal zijn als Catwoman.

Vanaf deze week is er een uitgebreid voorproefje van de film te zien in een beperkt aantal bioscopen, maar helaas lijkt Nederland voorlopig overgeslagen te worden. De lovende reacties op de proloog kan je wel in ons vorige bericht bekijken.

The Dark Knight Rises

Volgende bericht Cartoon: Tinker, Tailor, Soldier, Spy
Vorige bericht 15 kanshebbers Oscar voor visual effects

Tags

Tag Poster Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Nohands
maandag 12 december 2011 om 12:25

Ziet er wel BRUUT uit om het zo te zeggen!!

Ramon
maandag 12 december 2011 om 12:50

Absoluut! Wat baal ik er van dat we de proloog hier niet kunnen zien...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes