FilmCentrum

Registreren

Prometheus poster

donderdag 15 december 2011 10:32 door Ramon van Dam - Bron

Alien (1979)Regisseur Ridley Scott werkt momenteel hard aan Prometheus, een sciencefiction-avontuur dat aanvankelijk werd ontwikkeld als prequel voor Alien. Inmiddels weten we dat de film los staat van die filmreeks, hoewel het verhaal zich wel in hetzelfde universum afspeelt. Volgens Scott zelf bevat het scenario in ieder geval "wat DNA van Alien".

Dit gegeven is ook terug te zien in de eerste poster die inmiddels is verschenen, onderaan dit bericht te bekijken. De afbeelding heeft veel weg van de oorspronkelijke poster voor die klassieker, met de groene waas en zwarte achtergrond (zie rechtsboven). Het stenen hoofd dat op de achtergrond te zien is zagen we al eerder op enkele foto's.

Millennium-ster Noomi Rapace zal de hoofdrol vertolken in het actiespektakel, en het geheel moet vanaf 30 mei 2012 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Haar mannelijke tegenhanger zal worden gespeeld door Michael Fassbender, en er zijn nog andere rollen voor onder andere Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Sean Harris, Kate Dickie en Logan Marshall-Green.

Prometheus poster

Volgende bericht Expendables 2 teaser trailer
Vorige bericht Twee jaaroverzichten van 2011 (video)

Tags

Tag Poster Tag Prometheus

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire