FilmCentrum

Registreren

The Hobbit trailer en poster

woensdag 21 december 2011 04:01 door Ramon van Dam - Bron

The HobbitNa jaren van oponthoud en voorbereiding kon Peter Jackson eerder dit jaar eindelijk beginnen aan The Hobbit als tweeluik, en zojuist heeft de productie een mijlpaal bereikt waar de fans reikhalzend naar hebben uitgekeken.

Via diverse sites is de eerste trailer online verschenen, die vanaf morgen ook in vele bioscopen te zien is voorafgaand aan Kuifje. De video is onderaan dit bericht te bekijken. Hiernaast zie je tevens de eerste poster, ComingSoon heeft hem in het groot.

Het oorspronkelijke boek van Tolkien uit 1937 beschrijft de gebeurtenissen die voorafgaan aan The Lord of the Rings, en voor het witte doek heeft men het verhaal in twee delen gesplitst. De beide films zullen niet alleen in 3D te zien zijn, ze moeten tevens de 48fps-techniek net zo populair gaan maken.

The HobbitThe Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: There and Back Again gaan op respectievelijk 13 december 2012 en 12 december 2013 in première, en we zullen erin zien hoe Bilbo Baggins samen met Gandalf en dertien dwergen op avontuur gaat. Tijdens hun reis komen ze vele wonderbaarlijke figuren tegen, waaronder de imposante en vijandige draak Smaug.

Het hoofdpersonage Bilbo kennen we van de bekende trilogie in de vorm van Ian Holm, maar voor de prequels kruipt Martin Freeman in de huid van de jongere versie van de Hobbit. De rest van de cast is te uitgebreid en te imposant om geheel op te noemen, maar onder andere Ian McKellen, Hugo Weaving, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis en Stephen Fry hebben er een rol in.

Volgende bericht Gone poster met Amanda Seyfried
Vorige bericht Mirror, Mirror posters

Tags

Tag Poster Tag The Hobbit Tag The Hobbit: An Unexpected Journey Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Nohands
woensdag 21 december 2011 om 14:04

Ziet er weer schitterend en veelbelovend uit, een mooi nieuw avontuur!!

Ramon
woensdag 21 december 2011 om 15:38

Absoluut! Het voelt gewoon weer erg vertrouwd Glimlach

GrayFox
donderdag 22 december 2011 om 09:53

Ik ben inderdaad ook enthousiast, maar toch ben ik ergens bang voor een kleine anti-climax. The Hobbit is gewoon een iets minder spectaculair en groots verhaal van The Lord of the Rings. Zelfs als de film weliswaar goed is, maar niet zo goed als LotR, ben ik bang dat veel mensen hierover gaan vallen. Meestal willen de producenten een vervolg toch harder, sneller, beter etc. hebben. Hopelijk offeren ze hiervoor geen onderdelen van het originele verhaal op.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire