FilmCentrum

Registreren

Drie Prometheus teasers en foto

donderdag 22 december 2011 17:03 door Ramon van Dam - Bron

Michael Fassbender in PrometheusRegisseur Ridley Scott werkt momenteel hard aan Prometheus, een sciencefiction-avontuur dat aanvankelijk werd ontwikkeld als prequel voor Alien. Inmiddels weten we dat de film los staat van die filmreeks, hoewel het verhaal zich wel in hetzelfde universum afspeelt.

Het is al een erg goede week geweest voor filmfans met de nieuwe trailers voor The Dark Knight Rises en The Hobbit, maar daar blijft het niet bij. Morgen zal ook het sciencefiction-avontuur van Scott zijn eerste trailer krijgen, en als voorproefje kan je nu onderaan dit bericht drie teasers bekijken.

Rechtsboven zie je bovendien een nieuwe foto van Michael Fassbender in zijn rol als het personage David. Empire heeft een grotere versie van de afbeelding.

Millennium-ster Noomi Rapace en Fassbender zullen de hoofdrollen vertolken in het actiespektakel, en het geheel moet vanaf 30 mei 2012 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Andere rollen zijn er nog voor Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Sean Harris, Kate Dickie en Logan Marshall-Green.





Volgende bericht Underworld: Awakening tv-spot
Vorige bericht Gone poster met Amanda Seyfried

Tags

Tag Foto Tag Michael Fassbender Tag Prometheus Tag Teaser Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire