FilmCentrum

Registreren

Foto tijdmachine Looper

dinsdag 3 januari 2012 16:18 door Ramon van Dam - Bron

De Amerikaanse regisseur Rian Johnson brak in 2005 door met Brick, wat tevens de eerste grote hoofdrol betekende voor Joseph Gordon-Levitt. Enkele jaren later maakte hij de avontuurlijke komedie The Brothers Bloom, en op dit moment is hij druk bezig met zijn derde grote speelfilm Looper.

Voor zijn nieuwe project heeft hij een imposante cast weten te verzamelen, onder andere Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano en Jeff Daniels zullen in de productie te zien zijn. Het verhaal is vooralsnog in mysterie gehuld, maar we weten wel dat het zich afspeelt in de nabije toekomst waarin tijdreizen wordt gebruikt om mensen te vermoorden.

Via de Tumblr-pagina van de film heeft Johnson nu een foto vrijgegeven van zichzelf en de bewuste tijdmachine. Aan de stijl te zien gaan we hier weer een grimmig verhaal voor onze kiezen krijgen, hopelijk wordt dit spoedig bevestigd met een trailer.

Looper staat in het buitenland op veel lijstjes van grote films voor 2012, maar bij ons gaat de productie helaas pas op 31 januari 2013 in première.

Rian Johnson bij de tijdmachine van Looper

Volgende bericht The Lion King Rises (video)
Vorige bericht Casa De Mi Padre posters

Tags

Tag Foto Tag Looper Tag Rian Johnson

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire