FilmCentrum

Registreren

50 weetjes over The Hobbit

woensdag 4 januari 2012 17:00 door Ramon van Dam - Bron

The Hobbit: An Unexpected JourneyTwee weken terug werden we getrakteerd op de langverwachte trailer voor The Hobbit: An Unexpected Journey, waarmee het lange wachten voor de fans enigszins verzacht werd. Toch moeten we nog bijna een jaar wachten op de eerste film, en in de tussentijd kunnen we nog vele artikelen en nieuwtjes erover verwachten.

In het nieuwste nummer van het magazine TotalFilm is een uitgebreide special opgenomen over de productie, en ter ere hiervan heeft men ook een website opgezet met daarop allerlei feitjes rondom het boek en de aankomende films. The Hobbit: The Complete Guide is dan ook een aanrader voor iedereen die maar een beetje interesse heeft in de prequel van The Lord of the Rings.

De website bevat 50 weetjes en feitjes over van alles en nog wat dat maar iets te maken heeft met het originele boek, de nieuwe verfilmingen en eerdere adaptaties.

The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: There and Back Again gaan op respectievelijk 13 december 2012 en 12 december 2013 in première, en we zullen erin zien hoe Bilbo Baggins (Martin Freeman) samen met Gandalf en dertien dwergen op avontuur gaat.

Volgende bericht Bridesmaids 2 zonder Kristen Wiig?
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 1

Tags

Tag The Hobbit: An Unexpected Journey

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire