FilmCentrum

Registreren

Teaserposter Bourne Legacy

maandag 9 januari 2012 10:49 door Ramon van Dam - Bron

Na drie films rondom het personage Jason Bourne (The Bourne Identity, Supremacy en Ultimatum) kondigde hoofdrolspeler Matt Damon een tijdje terug aan niet meer terug te zullen keren voor de reeks. Een belangrijke reden voor deze beslissing was dat ook regisseur Paul Greengrass zich terugtrok voor een eventueel vierde deel, maar niet veel later kregen we te horen dat de reeks zich zonder deze twee belangrijke spelers toch verder zal ontwikkelen.

Bij de eerste drie films was Tony Gilroy nog verantwoordelijk voor het script, maar Universal heeft besloten hem te promoveren naar regisseur van The Bourne Legacy. De hoofdrol wordt deze keer vertolkt door Jeremy Renner (The Hurt Locker, Mission: Impossible 4), en de productie moet vanaf 13 september in onze bioscopen te zien zijn.

We moeten dus nog even wachten om te zien hoe het Renner zal vergaan als opvolger van Matt Damon, en om ons zoet te houden heeft Universal Pictures onderstaande teaserposter vrijgegeven.

The Bourne Legacy

Volgende bericht Lindsay Lohan mogelijk als Elizabeth Taylor
Vorige bericht Cartoon: The Iron Lady

Tags

Tag Poster Tag Teaser Tag The Bourne Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
maandag 9 januari 2012 om 13:56

Toevallig dit weekend de Bourne triologie voor de 10e keer of zo gekeken, blijft zo spannend en goede actie en mooie beelden in verschillende landen, dit zijn zijn top thriller/actie films!! Elke keer zit je toch weer op het puntje van je stoel.

Ben zeer benieuwd hoe deze gaat worden.Fingers crossed!! Hopelijk komt over enkle jaren toch nog een film van Paul en Matt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux