FilmCentrum

Registreren

Spielberg regisseert Jurassic Park 4 niet

vrijdag 13 januari 2012 16:06 door Ramon van Dam - Bron

Jurassic ParkHet is alweer 19 jaar geleden dat Jurassic Park in première ging, waarin Steven Spielberg ons meenam naar een wereld waar dinosaurussen het de aanwezige mensen flink lastig maakten. We zijn inmiddels twee vervolgen verder en er wordt al jaren gesproken over een vierde deel, maar het startsein is nog altijd niet gegeven.

Toch gaf Spielberg de fans vorige maand weer hoop door aan te geven dat de film binnen enkele jaren in productie zou gaan, maar meer wilde de legendarische filmmaker niet prijsgeven.

In een nieuw interview met Collider heeft Spielberg nu aangegeven dat hij enkel als producent zal optreden. Een regisserende functie zit er wederom niet in gezien zijn drukke schema de komende jaren.

In hetzelfde interview gaf Spielberg overigens ook aan dat men twee Kuifje-boeken gebruikt als basis voor het vervolg op The Secret of the Unicorn, met nog wat details uit een ander verhaal. De filmmaker gaf bovendien aan dat hij hoopt de derde film in die franchise weer zelf te kunnen regisseren, nu Peter Jackson deze taak op zich neemt voor het eerste vervolg.

Volgende bericht Eerste James Bond Skyfall foto
Vorige bericht 5 Dark Knight Rises foto's

Tags

Tag Jurassic Park 4 Tag Steven Spielberg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire