FilmCentrum

Registreren

Jan de Bont maakt remake 5 Minutes to Live

zaterdag 21 januari 2012 15:50 door Ramon van Dam - Bron

Five Minutes to LiveIn de jaren '90 was onze eigen Jan de Bont goed op weg om een belangrijke naam te worden in Hollywood. Als cameraman maakte hij eerder al indruk met Die Hard, maar ook als regisseur bleek hij dankzij Speed en Twister over talent te beschikken.

Inmiddels is het alweer ruim tien jaar geleden dat zijn laatste film in première ging (Tomb Raider: The Cradle of Life), maar daar lijkt nu verandering in te komen.

De producenten Joseph en Jack Nasser hebben een overeenstemming bereikt met De Bont om een remake van Five Minutes to Live te regisseren. In die thriller uit 1961 was Johnny Cash te zien als de helft van een misdaadduo dat een gruwelijke overval pleegt. Een bankier wordt hierbij gedwongen om het geld af te geven, met de dreiging dat zijn vrouw anders zal worden gedood.

Het nieuwe script wordt geschreven door Raul Inglis en zou niet al te veel gaan afwijken van het originele verhaal. Het is nog niet bekend wanneer de remake moet verschijnen en wie er de hoofdrollen in zullen vertolken. Hieronder kan je een clip bekijken uit de originele film.

Volgende bericht Cartoon: My Week With Marilyn
Vorige bericht FilmCentrum op sociale media

Tags

Tag Five Minutes To Live Tag Jan De Bont Tag Remake

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire