FilmCentrum

Registreren

Spielberg verfilmt mogelijk Mozes

donderdag 26 januari 2012 09:58 door Ramon van Dam - Bron

Steven SpielbergHet lijkt steeds zekerder te worden dat Steven Spielberg medio volgend jaar gaat beginnen aan een verfilming van het Bijbelverhaal rond Mozes. De afgelopen maanden hingen er al wat geruchten in de lucht, en volgens Deadline zouden de contracten tussen de filmmaker en Warner Bros. volgende week definitief getekend moeten worden.

In Gods and Kings zullen we Mozes volgen van zijn adoptie als kind tot het moment dat hij de tien geboden in ontvangst neemt, met tussendoor waarschijnlijk veel gewelddadige conflicten. Het verhaal wordt dan ook omschreven als gritty, en een anonieme bron vergelijkt het zelfs met Saving Private Ryan.

MozesHet scenario is van de hand van Stuart Hazeldine en Michael Green, en Spielberg zou door zijn eerstvolgende productie Robopocalypse pas in april of mei 2013 kunnen beginnen aan de klus. Volgens diverse bronnen zou Mozes in de film de "strijder der strijders" zijn en krijgen we onder andere veel veldslagen te zien.

Tot slot is het zeer onwaarschijnlijk dat de film in 3D zal verschijnen, aangezien het enkel digitaal mogelijk is om direct in drie dimensies op te nemen. Spielberg wil nog zo lang mogelijk op ouderwetse film opnemen en is fel tegen conversie tijdens de nabewerking.

Volgende bericht Iron Sky trailer
Vorige bericht Eerlijke filmposters

Tags

Tag Gods And Kings Tag Steven Spielberg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire