FilmCentrum

Registreren

Kort Disneynieuws

vrijdag 22 januari 2010 16:31 door Tom Hamoen - Bron

Beauty and the BeastHet is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat de avondvullende tekenfilm Beauty and the Beast (Belle en het Beest) op het witte doek verscheen. Inmiddels is de film op verschillende media (her)gelanceerd en in oktober dit jaar komt de Blu-Ray uit, wat hoognodig is aangezien de DVD al jaren niet meer wordt gemaakt en uitverkocht is.

Hiernaast zou er dit jaar een heuse 3D versie van het sprookje verschijnen, maar die is ondanks laaiende reacties van een testpubliek een jaar uitgesteld. Schijnbaar hebben ze iets bedacht om de film nog mooier te maken, of vinden ze het jubileum een interessanter moment om de van oorsprong 2D film te lanceren.

De films die wel gewoon zoals gepland in 3D verschijnen zijn Toy Story 3 en zijn voorgangers. En zoals nu is aangekondigd verschijnt die eerste wereldwijd in maar liefst 40 talen. Hier vind je een filmpje hoe die allemaal (ongeveer) klinken.

Toy Story 3 wordt op 14 juli in (slechts) twee talen in de Nederlandse bioscopen verwacht. Deel 1 en deel 2 zijn al iets eerder in drie dimensies te bezichtigen, namelijk vanaf 5 mei 2010.

Volgende bericht Nominaties Césars ook bekend
Vorige bericht Nijenhuis weg bij NL Film & TV

Tags

Tag 3D Tag Beauty And The Beast Tag Belle En Het Beest Tag Disney Tag Toy Story 3

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Robert
vrijdag 22 januari 2010 om 16:52

Ik kijk uit naar Toy Story 3, hopelijk net zo'n leuke film als de eerste twee films. Jeugsentiment! Tong De eerste beelden die ik tot nu toe heb gezien, zien er in ieder geval veelbelovend uit.

Ramon
vrijdag 22 januari 2010 om 17:00

Ik heb Toy Story nooit echt super gevonden, maar ben toch benieuwd Glimlach

Tomhamoen
vrijdag 22 januari 2010 om 17:45

Ik ben heel benieuwd naar hoe een 2D film, overigens eens van mijn favorieten, er in 3D uit gaat zien. Die balzaalscene kan wel eens nog mooier worden dan hij al is.

Maar ook Toy Story 3 is zeker een film die ik wil zien. Deel 1 en 2 waren niet slecht.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire