FilmCentrum

Registreren

The Amazing Spider-Man trailer

dinsdag 7 februari 2012 09:59 door Ramon van Dam - Bron

The Amazing Spider-ManSony is op dit moment bezig met een reboot van de stripheld Spider-Man, deze keer met Andrew Garfield in de hoofdrol en onder regie van Marc Webb. Enige tijd geleden kregen we al een teaser van The Amazing Spider-Man te zien, maar het wachten was op de eerste echte bioscooptrailer.

Afgelopen nacht heeft Sony dan eindelijk een uitgebreid voorproefje online vrijgegeven, tjokvol nieuwe beelden van de superheld en de personages om hem heen. De trailer is onderaan dit bericht te bekijken en bevat bovendien de eerste officiële blik op de nieuwe vijand The Lizard.

De trailer werd onthuld tijdens een wereldwijd evenement dat in dertien steden werd gehouden. De cast en crew waren verdeeld over enkele van deze steden en kwamen via een satellietverbinding bij elkaar om vragen te beantwoorden over de productie. Het aanwezige publiek kreeg bovendien een uitgebreidere sneak preview te zien dan in de trailer aanwezig is.

Naast Garfield hebben ook Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen en Sally Field rollen in de nieuwe film. The Amazing Spider-Man zou met name een alternatieve versie van de oorsprong van de superheld moeten laten zien en draait vanaf 4 juli 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 6
Vorige bericht The Avengers tv-spot Super Bowl

Tags

Tag The Amazing Spider-Man Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (5)

Tomhamoen
dinsdag 7 februari 2012 om 15:32

Kan wat worden, al merk ik aan deze trailer toch wel dat ik zo onderhand een beetje superhelden-moe begin te worden.

TomMDP
woensdag 8 februari 2012 om 01:44

ik snap niet echt de nood aan deze reboot...
Spiderman 3 is amper 5 jaar oud... akkoord, deel 3 liet veel te wensen over, maar het was nog steeds geen Batman & Robin (waar ze trouwens toch 8 jaar mee wachtten om te rebooten)

Ramon
woensdag 8 februari 2012 om 09:46

@Tom: die noodzaak missen wel meer mensen... Ik vraag me daarbij nog af of dit echt héél anders gaat worden. Zou Sony wellicht mee willen liften op het rumoer rondom het feit dat het een reboot is?

Hagar
woensdag 8 februari 2012 om 11:04

Na die eerste trailer had ik überhaupt nog niet het idee dat het iets nieuws bood. Mijns inziens was het gewoon de Tobey Maguire scène dat hij zijn krachten verkent, maar dan vanuit zijn eigen gezichtsveld.

Deze trailer legt heel duidelijk de nadruk op de verschillen met de originele trilogie: het lijkt kleinschaliger (geen grote crowd-scenes om een gevecht heen), de vijandigheid met de politie, en het 'mysterie' omtrent zijn ouders. En natuurlijk de totaal andere slechterik, die er niet eens interessant uitziet!

Ik ben vooral benieuwd naar deze film om te zien hoe verschillende teams zo'n kant en klaar concept kunnen interpreteren. Maar om te zeggen dat het ook maar enige meerwaarde heeft naast de Sam Raimi trilogie.... Neuh....
Daarentegen moet ik wel bekennen dat in de originele trilogie de nadruk iets teveel op de liefdesrelatie ligt, waardoor het soms een soort romcom werd. Hopelijk heeft deze die balans iets beter in de gaten. Dat zou de enige meerwaarde kunnen geven voor mij.

Walter
donderdag 9 februari 2012 om 19:34

ik hoor bij de club die niet op een reboot zit te wachten. stiekem hoopte ik erop dat een boeiende trailer me over zou halen om over te stappen naar de andere club. helaas pindakaas. het ziet er naar uit dat dit meer van hetzelfde - en dan doel ik op film 1 en film 2 - wordt, maar dan minder.

en wát zag ik nou op 1:56? pfff...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux