FilmCentrum

Registreren

The Raid trailer en titelwijziging

vrijdag 24 februari 2012 12:52 door Ramon van Dam - Bron

The Raid"1 ruthless crime lord, 20 elite cops, 30 floors of hell"... De tagline voor de actiefilm The Raid windt er geen doekjes om; dit wordt hersenloos vermaak. De film werd eerder al vertoond op het filmfestival van Toronto en de eerste reacties waren erg veelbelovend.

Sommigen noemen het zelfs de beste actiefilm in jaren, en nog voordat de productie een internationale release heeft gekregen zijn er al plannen voor een trilogie.

Sony heeft afgelopen nacht een verse trailer voor de actiefilm vrijgegeven, die onderaan dit bericht te bekijken is. Met deze video werd er ook aangekondigd dat de eerste film internationaal hernoemd zal worden naar The Raid: Redemption. De nieuwe subtitel maakt direct duidelijk dat de film onderdeel is van een franchise, en het aanstaande vervolg zou The Raid: Retaliation gaan heten.

In de film volgen we een SWAT-team terwijl ze een groot flatgebouw moeten bestormen vanuit waar een drugsbaas opereert. Wanneer ze worden ontdekt plaatst hij via de speakers een prijs op hun hoofden, waarna er een waar gevecht op leven en dood ontstaat. Het eerste kwartier speelt zich buiten de flat af, maar daarna volgen er 85 minuten met vrijwel enkel actie.

De film wordt al vergeleken met onder andere Hard Boiled en Die Hard, en Mike Shinoda van Linkin Park schrijft de muziek voor de internationale versie van de productie. Het is nog niet bekend of en wanneer The Raid: Redemption naar Nederland komt.

Volgende bericht Wrath of the Titans trailer
Vorige bericht Skyfall eerste Bondfilm in IMAX

Tags

Tag The Raid Tag The Raid: Redemption Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
zaterdag 25 februari 2012 om 08:10

Heavy.

Maar waarom nou weer direct een franchise? Begrijpen ze dan echt niet dat een op zichzelf staande film soms meer succes oogst dan een trilogie?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4