FilmCentrum

Registreren

Wrath of the Titans trailer

vrijdag 24 februari 2012 13:16 door Ramon van Dam - Bron

Wrath of the TitansIn 2010 bracht Louis Leterrier ons Clash of the Titans, een remake van de gelijknamige klassieker uit 1981. De film werd niet erg goed ontvangen door de pers, en met name de slechte conversie van 2D naar 3D is bij velen blijven hangen. Nieuwe ronde nieuwe kansen, zo moet de studio gedacht hebben, want vanaf 29 maart 2012 zal het vervolg Wrath of the Titans bij ons in de bioscopen gaan draaien.

De sequel is geregisseerd door Jonathan Liebesman, en die beloofde ons vorig jaar dat de conversie-techniek inmiddels flink is verbeterd. De belangrijkste castleden keren weer terug, waardoor we deze keer onder andere Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson, Danny Huston, Edgar Ramirez, Bill Nighy, Toby Kebbell en Rosamund Pike in actie zullen zien.

De nieuwe trailer die inmiddels is vrijgegeven maakt in ieder geval duidelijk dat er aan monsters geen gebrek zal zijn. Bekijk het voorproefje hieronder:

Volgende bericht John Carter clip
Vorige bericht The Raid trailer en titelwijziging

Tags

Tag Trailer Tag Wrath Of The Titans

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
zaterdag 25 februari 2012 om 08:01

Het ziet er al een stuk beter uit. Als het verhaal nou ook nog uiteindelijk minder goed is samen te vatten dan "ze gaan op reis en moorden elk monster uit" dan kan het nog wel eens goedkomen met deze film.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

The Death of Stalin