FilmCentrum

Registreren

The Muppets deleted scene en bloopers

woensdag 29 februari 2012 17:13 door Ramon van Dam - Bron

The MuppetsSinds begin deze maand kunnen we weer naar de bioscoop voor The Muppets, maar ondertussen is men alweer druk bezig met de release op dvd en blu-ray. Als voorproefje van deze schijfjes vol extra's zijn er alvast enkele nieuwe video's vrijgegeven.

Onderaan dit bericht zijn alle drie de filmpjes te bekijken, waarbij het in het eerste geval gaat om een behind the scenes video getiteld "Scratching the Surface". Daaronder zijn enkele bloopers te bekijken, en tot slot zie je een ongebruikte scène met Honeydew, Beaker en Gonzo.

In de film spelen Jason Segel en Amy Adams de menselijke hoofdrollen, maar uiteraard worden ze omgeven door alle bekende Muppets als Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear en Animal. Het verhaal gaat over de grootste fan van de poppen ooit die ontdekt dat een oliemagnaat het Muppet Theater wil platgooien om te zoeken naar het zwarte goud. Om dit te voorkomen moeten de fan en zijn vrienden ervoor zorgen dat de Muppets weer bij elkaar komen om geld in te zamelen.

Volgende bericht The Avengers trailer
Vorige bericht The Avengers poster

Tags

Tag Bloopers Tag Deleted Scenes Tag The Muppets

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

The Death of Stalin