FilmCentrum

Registreren

Nieuwe clip The Hunger Games

vrijdag 2 maart 2012 09:42 door Tom Hamoen

The Hunger GamesEind deze maand verschijnt de eerste verfilming van The Hunger Games (De Hongerspelen), een steeds populairder wordende trilogie geschreven door Suzanne Collins. De marketingmachine werkt al enige tijd op volle toeren en heeft nu een nieuw wapen in de strijd gegooid; een vers frament uit de film.

Het verhaal gaat over een toekomst waarin Noord-Amerika in twaalf districten is ingedeeld. Om de bevolking onder de duim te houden worden jaarlijks de spelen uit de titel georganiseerd, wat inhoudt dat uit elk district een jongen en meisje tegen elkaar moeten vechten op leven en dood. Wanneer het jongere zusje van Katniss wordt uitgeloot voor deze wedstrijd besluit ze haar plaats in te nemen, waardoor ze in een web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici terechtkomt.

In de clip (onderaan dit bericht te bekijken) verschijnt Katniss voor een commissie die haar kwaliteiten beoordeelt, zodat sponsors en gokkers door middel van een score een beeld van haar kunnen krijgen.

De film met onder andere Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Lenny Kravitz en Toby Jones verschijnt op 21 maart in de Nederlandse bioscopen. De première zal ongetwijfeld worden voorafgegaan door nog heel wat promotie.

Volgende bericht The Hobbit production video #6
Vorige bericht The Avengers trailer

Tags

Tag Clip Tag The Hunger Games

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire