FilmCentrum

Registreren

Filmvervolg voor tv-serie Bellicher

zondag 4 maart 2012 12:57 door Tom Hamoen - Bron

BellicherIn 2010 maakte de serie Bellicher; de macht van meneer Miller zijn debuut op de Nederlandse televisie. In deze reeks, naar het boek van Charles den Tex, moest zakenman Bellicher noodgedwongen een overheidsaffaire ontrafelen. Na het succes van deze serie is besloten om het vervolg eveneens te ontwikkelen, zij het deze keer voor het witte doek.

Het tweede deel, eveneens gebaseerd op het werk van Den Tex, begint wanneer Michael Bellicher getuige is van een auto-ongeluk. Nadat hij is verhoord wordt hij tot zijn verbazing om onduidelijke redenen aangehouden en vervoerd naar een politiebureau in het Westland. De situatie wordt er alleen maar vreemder op wanneer hij ook nog eens te maken krijgt met een bizarre aanklacht, een advocate die hem niet gelooft en twee spijkerharde rechercheurs. Hoewel alles wat hij zegt niet wordt geloofd, gaat Michael op onderzoek uit naar wat hier precies aan de hand is.

De opnames van Cel, met in de hoofdrol Daan Schuurmans, gaan deze maand van start en de film zelf wordt vanaf 27 september 2012 onder regie van Peter de Baan in de bioscopen uitgebracht.

Volgende bericht Cartoon: Albert Nobbs
Vorige bericht ParaNorman trailer

Tags

Tag Bellicher Tag Cel Tag Tv-Serie

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire