FilmCentrum

Registreren

Men in Black III trailer #2

dinsdag 6 maart 2012 12:47 door Ramon van Dam

Men in Black IIINa een afwezigheid van negen jaar zullen de mysterieuze Men in Black deze zomer weer terugkeren op het witte doek, waarbij zowel Will Smith als Tommy Lee Jones weer te zien zijn als de agenten Jay en Kay. Verder zullen ook Josh Brolin, Alice Eve, Nicole Scherzinger en Emma Thompson een rol hebben in de productie, waarvan nu onderaan dit bericht een nieuwe trailer te bekijken.

Het nieuwe voorproefje geeft ons een veel betere blik op het vervolg dan de eerste trailer, met name de visuele effecten zijn hier duidelijk in een verder stadium.

Een groot deel van Men in Black III zal zich in het verleden afspelen, waarbij Brolin te zien is als de jongere versie van Tommy Lee Jones' personage. De nieuwe slechterik wordt vertolkt door Jemaine Clement, en in de nieuwe trailer zie je een cameo van Bill Hader als Andy Warhol.

De opnames voor de film zijn enige tijd terug afgerond, en het geheel is vanaf 24 mei 2012 in de bioscoop te bekijken. De film is net zoals de vorige twee delen geregisseerd door Barry Sonnenfeld en zal zowel in 3D als in IMAX te zien zijn.

Volgende bericht Korte Cabin in the Woods trailer
Vorige bericht Cogan's Trade krijgt titelwijziging

Tags

Tag Men In Black III Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Andrew
dinsdag 6 maart 2012 om 17:07

Krijg een beetje het 'Back to the Future' gevoel, en niet vanwege het tijdreizen. Terwijl MIB II - net als BttF - niet meer was dan een acceptabel vervolg, lijkt deze pre/sequel vanwege een verrassende andere invalshoek én strakke speciale effecten veel meer dan een slap aftreksel van zijn voorganger(s). Eindelijk weer iets om naar uit te kijken.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire