FilmCentrum

Registreren

Eerste Lone Ranger foto

donderdag 8 maart 2012 18:18 door Ramon van Dam - Bron

Na vele problemen tijdens de pre-productie is men eindelijk bezig met de opnames van Lone Ranger, naar de gelijknamige tv-serie van medio vorige eeuw. Aanvankelijk vond Disney het budget voor de epische verfilming te groot, maar na enkele aanpassingen moet de film in 2013 dan eindelijk verschijnen. Onderaan dit bericht is nu de eerste officiële foto te bekijken, met daarop Johnny Depp als Tonto en Armie Hammer als de titelfiguur.

De foto is vrijgegeven via Twitter door producent Jerry Bruckheimer, die eerder al samenwerkte met regisseur Gore Verbinski en Johnny Depp bij onder andere Pirates of the Caribbean. In deze versie van het verhaal zou diens Indiaanse personage meer centraal staan, waarbij hij eerder als de held wordt gepositioneerd dan de ranger zelf.

Andere rollen zijn er nog voor onder andere Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson en Helena Bonham Carter, terwijl de film op 31 mei 2013 in de VS in première moet gaan. Een Nederlandse releasedatum is vooralsnog onbekend.

Lone Ranger

Volgende bericht Italiaanse Raven poster
Vorige bericht Max Landis schrijft Chronicle 2

Tags

Tag Johnny Depp Tag The Lone Ranger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire