FilmCentrum

Registreren

Xerxes-acteur in vervolg 300

zaterdag 17 maart 2012 14:07 door Ramon van Dam - Bron

Rodrigo Santoro als Xerxes in 300Voor het aanstaande vervolg op 300 waren Eva Green, Sullivan Stapleton en Jamie Blackley al bevestigd als nieuwe castleden, maar nu is ook bekend dat een belangrijke acteur uit het eerste deel terug zal keren. Rodrigo Santoro zal zich wederom in lendendoeken en piercings hijsen om Xerxes te vertolken, de leider van het Perzische rijk.

Auteur Frank Miller van de originele strip heeft zelf een nieuw scenario geschreven voor het vervolg, en deze keer zal het verhaal tien jaar beslaan in plaats van slechts drie dagen. We zullen de vloten van zowel Athene als Perzië te zien krijgen en het boek krijgt elementen met spionage. De eindstrijd zal dit keer een gigantisch slagveld op het water zijn, dat zich afspeelt tijdens de gebeurtenissen van 300.

De nieuwe hoofdpersoon is Themistocles, die in tegenstelling tot Leonidas een held is die zich met leugens en samenzweringen door het leven heen worstelt. Het aanstaande vervolg wordt geregisseerd door Noam Murro en de opnames gaan komende zomer van start. Het is nog niet bekend wanneer 300: Battle of Artemisia moet verschijnen.

Volgende bericht Bioscooptrailer Prometheus
Vorige bericht Titanic 3D featurette

Tags

Tag 300 Tag 300: Battle Of Artemisia Tag Rodrigo Santoro

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

I Am Greta