FilmCentrum

Registreren

Mogelijke Wolverine teaserposter

woensdag 21 maart 2012 10:04 door Ramon van Dam - Bron

WolverineVan alle mutanten uit de X-Men serie is Wolverine waarschijnlijk nog altijd het meest geliefde personage, waardoor het begrijpelijk is dat de bikkelharde vechtersbaas als eerste een eigen spin-off kreeg. Ondanks alle kritiek maakte Darren Aronofsky zich enkele jaren terug gereed om een vervolg te regisseren, maar inmiddels heeft James Mangold deze taak van hem overgenomen.

Op internet is inmiddels een teaserposter opgedoken van de productie, die naar verluidt is gefotografeerd in het kantoor van Mangold zelf. De afbeelding is onderaan dit bericht te zien en maakt direct duidelijk dat het avontuur zich zal afspelen in Japan. Eerder werd al bekend dat het scenario gebaseerd is op de comics van Chris Claremont en Frank Miller, waarbij de verhalen in Japan inderdaad als basis gebruikt zouden worden.

Over de authenticiteit van de poster weten we echter maar weinig, aangezien het redelijk onwaarschijnlijk is dat een medewerker het risico zou nemen om de vertrouwelijke foto online te zetten. Toch is het ontwerp zelf knap gemaakt, waardoor het ongeacht de oorsprong de moeite waard is om te bekijken.

Hugh Jackman speelt in The Wolverine wederom het titelpersonage, en de film zal vanaf 25 juli 2013 in de bioscopen draaien.

Teaserposter The Wolverine

Volgende bericht Posters Hunger Games van andere regisseurs
Vorige bericht Dark Shadows karakterposters

Tags

Tag Teaserposter Tag The Wolverine

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire