FilmCentrum

Registreren

Hangover III laatste deel in franchise

vrijdag 23 maart 2012 11:15 door Ramon van Dam - Bron

The Hangover Part IIHet zal voor weinig mensen als een verrassing komen, maar Warner Bros. heeft afgelopen nacht bevestigd dat Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis nog één laatste keer op avontuur zullen gaan na een wilde nacht. De opnames van The Hangover part III gaan in september van start, en volgens de studio zal dit het laatste deel in de franchise worden.

Regisseur Todd Phillips gaf eerder al aan dat hij een trilogie in gedachten had, en ook hier zal hij samen met Craig Mazin voor het script zorgen. "Ik ben zo enthousiast om weer een Hangover-film te maken met Bradley, Ed en Zach. We gaan veel mensen verrassen met het laatste hoofdstuk van ons geplande verhaal. Het zal een passende afsluiting worden van onze driedelige opera over chaos, wanhoop en slechte beslissingen," aldus de regisseur.

In de vorige twee films kregen we te zien hoe het drietal telkens weer wakker wordt na een schijnbaar bizarre nacht, maar om te ontdekken wat er precies gebeurd is moeten ze hun stappen van de avond ervoor opnieuw nagaan. Bokslegende Mike Tyson had in beide delen een cameo, en enige tijd terug liet Phillips weten ook in het komende verhaal een rolletje voor hem te zien.

Volgende bericht Cabin in the Woods clip
Vorige bericht Cosmopolis teaser

Tags

Tag The Hangover Part III

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Walter
vrijdag 23 maart 2012 om 11:26

ik hoop dat Mike weer mag zingen (y)

Tomhamoen
vrijdag 23 maart 2012 om 14:51

Ik denk dat bezoekers het concept na 3 films ook wel zat zijn.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire