FilmCentrum

Registreren

Total Recall trailer

maandag 2 april 2012 12:25 door Ramon van Dam - Bron

Total RecallNa een korte teaser heeft nu ook de volwaardige trailer voor Total Recall zijn weg naar het internet gevonden. Het uitgebreide voorproefje is onderaan dit bericht te bekijken, bij Apple staat hij in HD.

Zoals de titel doet vermoeden gaat het hier om een nieuwe versie Paul Verhoevens culthit Total Recall, al benadrukken de makers dat het geen remake is. De productie is eerder een nieuwe, meer getrouwe renditie van het originele verhaal van Philip K. Dick.

Waar Arnold Schwarzenegger in de klassieker nog in de schijnwerpers stond, moeten we het deze keer doen met Colin Farrell. De aankomende remake is geregisseerd door Len Wiseman (Underworld, Live Free or Die Hard), en naast Farrell zullen we onder andere Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, Bill Nighy en John Cho te zien krijgen.

Het verhaal draait om een gewone arbeider die besluit in zee te gaan met Rekall, een bedrijf dat zich specialiseert in het omzetten van dromen tot (schijn)werkelijkheid. Voor Douglas Quaid is zo'n tripje naar een realiteit waarin hij een spion is net wat hij nodig heeft, maar al gauw gaat alles mis en is hij in levensgevaar. Total Recall draait vanaf 9 augustus in de bioscoop.

Volgende bericht Rock of Ages trailer #2
Vorige bericht Cartoon: Take Shelter

Tags

Tag Total Recall Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum