FilmCentrum

Registreren

Unieke Jurassic Park beelden van de set

zaterdag 14 april 2012 14:46 door Ramon van Dam - Bron

Jurassic ParkVorige maand kregen we te horen dat Jurassic Park in 3D zal verschijnen, maar voor het zover is kunnen we natuurlijk nog gewoon genieten van de film zelf op dvd en blu-ray. De bestaande edities van de klassieker bevatten al vele extra's, maar afgelopen week is er een interessante video online opgedoken.

Het gaat om beelden bedoeld voor een perskit, waarop we onder andere Steven Spielberg aan het werk zien als regisseur. De video is onderaan dit bericht te bekijken en geeft een unieke blik op de werkwijze van de filmmaker. De kwaliteit is niet al te best, maar toch is het filmpje de moeite waard om te bekijken.

De originele Jurassic Park verscheen in 1993 en was destijds baanbrekend met de toepassing van zowel cgi als robots om de dinosauriërs tot leven te wekken. Ook het vervolg The Lost World was een groot succes, maar de tot op heden laatste derde film kon niet rekenen op lovende kritieken. Van de aankomende vierde film is nog weinig bekend, maar Spielberg zal deze in ieder geval niet regisseren.

Volgende bericht Cartoon: The Cabin in the Woods
Vorige bericht 6 Dark Knight Rises foto's

Tags

Tag Jurassic Park Tag Making Of

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar