FilmCentrum

Registreren

Clip uit Pixars Brave

zaterdag 19 mei 2012 13:36 door Ramon van Dam - Bron

BraveEind deze zomer kunnen we weer naar de bioscoop voor een nieuwe animatiefilm van Pixar, en deze keer krijgen we daarbij voor het eerst te maken met een vrouwelijk hoofdpersonage. Onderaan dit bericht is een nieuwe clip te bekijken die de studio dit weekend heeft vrijgegeven, waarin de roodharige hoofdrolspeelster laat zien de verhalen van haar vader goed te kennen.

We volgen in Brave de stoere prinses Merida in het Schotland van de tiende eeuw na Christus, die tevens een getrainde boogschutter is. Vastberaden om haar eigen pad in het leven te kiezen ontketent Merida per ongeluk chaos en woede over het koninkrijk, en wanneer ze om hulp vraagt aan een excentrieke, wijze vrouw begint haar avontuur pas echt. Het resulterende gevaar dwingt Merida om achter de ware betekenis van moed te komen, en zo een beestachtige vloek op te heffen voor het te laat is.

Brave is geregisseerd door Mark Andrews en Brenda Chapman, en draait vanaf 25 juli 2012 in onze bioscopen. De film zal in 3D te zien zijn en heeft onder andere Kelly Macdonald, Kevin McKidd, Emma Thompson en Robbie Coltrane in de Engelstalige stemmencast.

Volgende bericht Promoposters Dark Knight Rises
Vorige bericht The Words trailer

Tags

Tag Brave Tag Clip

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire