FilmCentrum

Registreren

Internationale poster The Last Airbender

woensdag 27 januari 2010 17:11 door Tom Hamoen - Bron

De animatieserie Avatar – The Last Airbender, dus niet te verwarren met de film van James Cameron, is ontzettend populair. Enige tijd terug alweer kondigde M. Night Shyamalan een live-action versie aan.

Na castingnews, enkele plaatjes, een indrukwekkende teasertrailer en gisteren twee losse posters is vandaag een internationale poster opgedoken die de twee teaserposters combineert. Daarnaast is bekend gemaakt dat er een nieuwe trailer zit aan te komen die zo'n 2 minuten zal duren en alle personages zal bevatten. Onderaan dit bericht is de poster te zien.

The Last Airbender speelt zich af in een wereld waar de vier elementen (water, vuur, aarde, lucht) door vier verschillende stammen worden beheerst. Om de vrede te bewaren is er één avatar die alle elementen beheerst. Wanneer de vuurnatie echter aanvalt verdwijnt deze en duikt pas 100 jaar later weer op. Op de hielen gezeten door de vuurprins Zuko (Dev Patel, Slumdog Millionaire) moet de avatar genaamd Aang (Noah Ringer) de elementen opnieuw leren beheersen en de heersende oorlog stoppen. Hierbij wordt hij geholpen door Sokka (Jackson Rathbone, Twilight) en Katara (Nicola Peltz) van de waterstam.

The Last Airbender verschijnt op 22 juli 2010 in de Nederlandse bioscopen.

The Last Airbender

Volgende bericht Samenstelling The Avengers bevestigd
Vorige bericht Komende Harry Potter films in 3D

Tags

Tag M. Night Shyamalan Tag Poster Tag The Last Airbender

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Ramon
woensdag 27 januari 2010 om 17:17

Nooit echt een fan geweest van de serie, en Shyamalan is met zijn laatste films wel héél hard onderuit gegaan, dus of dit wat wordt...

Tomhamoen
woensdag 27 januari 2010 om 17:34

Dit word óf zijn grote come-back óf zijn definitieve afgang. Maar de eerste beelden en deze poster zien er alvast niet slecht uit.

TomMDP
woensdag 27 januari 2010 om 18:56

laat maar komen ^^

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire