FilmCentrum

Registreren

Wreck-It Ralph trailer

donderdag 7 juni 2012 14:47 door Ramon van Dam

Wreck-it RalphEind dit jaar verschijnt Wreck-It Ralph in onze bioscopen, de nieuwste 3D-animatiefilm van Walt Disney Animation Studios. Onderaan dit bericht is nu de eerste trailer te bekijken met Nederlandse ondertiteling, waarin al duidelijk wordt dat alles in de film draait om videogames.

In het verhaal is Ralph het zat om overschaduwd te worden door Fix-It Felix, de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen grote handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn.

Wreck-It RalphDe Engelstalige stemmencast bestaat uit onder andere John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch en Sarah Silverman. Naast de verzonnen personages komen er ook heel wat echt bestaande helden en schurken uit videogames in voor, zoals Bowser, Zangief, Chun-Li en Q*Bert. Wreck-It Ralph draait vanaf 6 december in de bioscoop.

Volgende bericht Django Unchained trailer
Vorige bericht The Hobbit production video #7

Tags

Tag Trailer Tag Wreck-It Ralph

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes