FilmCentrum

Registreren

Samenstelling The Avengers bevestigd

woensdag 27 januari 2010 18:03 door Tom Hamoen

The AvengersDat men werkt aan een verfilming van de comic The Avengers, waarin verschillende superhelden samenkomen, is al lang duidelijk. In Iron Man en The Incredible Hulk konden we al hints zien, maar welke helden er precies in de film zouden zitten was tot op heden slechts een vermoeden.

"Drie personages, vier inclusief The Hulk en vijf inclusief Nick Fury die je al kent uit eerdere films zullen voor het eerst samenkomen in een film," aldus Kevin Feige die door Marvel is opgedragen om het project in goede banen te leiden in het Britse tijdschrift SFX Magazine. Dit betekent dat we in ieder geval Iron Man, Captain America (over wie we in 2011 een film kunnen verwachten) en de Noorse krijger Thor zullen zien.

Die laatste film is momenteel in ontwikkeling onder leiding van de gerenommeerde regisseur Kenneth Brannagh en moet eveneens in 2011 uitkomen. Daarover zegt Feige: "We doen de versie van Stan Lee, Jack Kirby, Walt Simmons en J. Michael Staczynski. We doen niet de Thor die je kent uit de Noorse mythologie. In de Thor van Marvel zit een ras genaamd de Asgardians, waar we ons nog niet bewust van zijn in het leven. Het is pure wetenschap waar we nog niet zoveel over weten en het is bedoeling dat de film mensen daarover leert".

Op de vraag of Edward Norton zal terugkeren voor de Hulk antwoordde Feige: "Ik denk dat er een kans is dat zal gebeuren. Het is in ieder geval onze intentie om zoveel mogelijk de acteurs uit de vorige films te gebruiken".

Dat deze 5 personages sowieso in de film zitten betekent overigens niet dat we niet nog meer helden kunnen verwachten. Mogelijk krijgen die na de release van The Avengers hun eigen film.

The Avengers wordt op 3 mei 2012 in de bioscopen verwacht.

Volgende bericht Vervolg All Stars op komst
Vorige bericht Internationale poster The Last Airbender

Tags

Tag Captain America Tag Iron Man Tag The Avengers Tag The Hulk Tag Thor

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux