FilmCentrum

Registreren

Eerste teasers Monsters University

woensdag 20 juni 2012 11:19 door Tom Hamoen - Bron

Monsters UniversityNa het succes van Monsters, Inc waren er al snel plannen voor een vervolg, maar het duurde nog tot vorig jaar tot we eindelijk bevestiging kregen van een tweede deel. Vandaag zijn daarvan de eerste vier teasers online verschenen.

De korte trailers zijn strategisch verspreid over enkele populaire websites. De uitverkorenen zijn Yahoo! Movies, Apple Trailers, de eigen website van Disney en Facebook. Onderaan dit bericht zie je de versie van Yahoo, hier zijn alle versies bij elkaar verzameld.

Monsters University concept artAlle vier de teasers zijn hetzelfde, op één klein verschil na; monster Mike spreekt elke keer een ander zinnetje uit. Het is aan de fans op Facebook om te stemmen voor zijn of haar favoriete zin. Met de populairste zal een tekenaar dan aan de slag gaan en dit exclusief op de Facebookpagina delen.

In Monsters University zien we hoe het Mike en Sully verging vóórdat ze het perfecte team werden dat we kennen uit de originele film. De plaats waar het zich afspeelt is de universiteit waar ze leren ware monsters te worden.

De film bevat stemmen van onder andere Billy Crystal, John Goodman en Steve Buscemi. Monsters University is in de zomer van 2013 in 3D te zien in onze bioscopen.

Volgende bericht Dredd trailer
Vorige bericht Eerste foto Maleficent

Tags

Tag Monsters University Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire