FilmCentrum

Registreren

Trailer en poster De Verbouwing

woensdag 27 juni 2012 11:21 door Tom Hamoen - Bron

De VerbouwingAl jarenlang is Saskia Noort verantwoordelijk voor diverse bestsellers in boekenland. Dit heeft inmiddels tot de redelijk succesvolle verfilmingen van haar boeken Terug naar de Kust en De Eetclub geleidt. Deze week zijn de nieuwe trailer en poster van de verfilming van De Verbouwing online verschenen; de poster zie je hiernaast, de trailer staat onderaan dit bericht.

In de film volgen we het leven van de succesvolle plastisch chirurg Tessa. Ze heeft alles wat ze maar kan wensen, behalve een huis dat af is. Wanneer de verbouwing hiervan financieel uit de hand loopt, haar huwelijk wankelt en het haar zakelijk ineens ook niet goed afgaat komt oude schoolvriend Johan ten tonele. Hij belooft haar dat alles goed zal komen, maar de prijs die ze hiervoor moet betalen blijkt hoger dan van te voren ingeschat.

De Verbouwing staat onder regie van Will Koopman (Terug naar de Kust, Gooische Vrouwen) en bevat rollen van Tjitske Reidinga, Mark Rietman, Peter Blok, Gene Bervoets en Terence Schreurs. Wie film prefereert boven boek kan vanaf 6 september naar de bioscoop.

Volgende bericht Nora Ephron overleden
Vorige bericht Monsters University concept art

Tags

Tag De Verbouwing Tag Poster Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire