FilmCentrum

Registreren

Internationale Looper trailer

donderdag 28 juni 2012 14:48 door Ramon van Dam - Bron

LooperEnige tijd terug kregen we de eerste trailer te zien voor Looper, en dat voorproefje zorgde er al voor dat velen nu met smart wachten op de aankomende thriller. In de nieuwe internationale trailer die inmiddels is opgedoken krijgen we nog veel meer van het verhaal te zien, en het belooft ons een goede mix van actie en filosofische overpeinzingen.

De trailer is onderaan dit bericht te zien en maakt al snel duidelijk dat we te maken krijgen met een flinke portie tijdreizen. We zien hoe het in de toekomst mogelijk wordt om je van je vijanden te laten ontdoen in het verleden; de maffia stuurt zijn slachtoffers dertig jaar terug in de tijd, waarna zogenaamde loopers de boel opruimen. Voor Joe (Joseph Gordon-Levitt) levert dit een goed leven op, totdat hij ontdekt dat zijn nieuwste klus om de toekomstige versie van zichzelf (Bruce Willis) draait.

Andere rollen zijn er nog voor Jeff Daniels en Emily Blunt, terwijl het geheel is geregisseerd door Rian Johnson (Brick, The Brothers Bloom). Looper draait vanaf 29 november in de bioscoop.

Volgende bericht Total Recall bioscooptrailer
Vorige bericht Scorsese gaat voor digitaal

Tags

Tag Looper Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum