FilmCentrum

Registreren

Eerste Django Unchained tv-spot

maandag 2 juli 2012 11:32 door Tom Hamoen - Bron

Django UnchainedZoals inmiddels bekend werkt Quentin Tarantino momenteel aan een western. Na wat foto's, een poster en twee trailers is er vandaag de eerste tv-spot opgedoken. Bekijk deze onderaan dit bericht.

De tv-spot werd uitgezonden tijdens de BET Awards, een awardshow waar met name prijzen voor muziek worden uitgedeeld. Hierbij richt men zich op Afro-Amerikanen uit de entertainmentindustrie. Er worden tijdens deze show echter ook filmprijzen uitgedeeld; de prijs voor beste acteur ging naar Kevin Hart, beste actrice naar Viola Davis en The Help werd uitverkozen tot beste film. De presentatie was dit jaar in handen van niemand minder dan Samuel L. Jackson, van wie hier een hilarische reclamespot te zien is.

Gezien het feit dat de awards worden uitgereikt aan Afro-Amerikanen, is de keuze voor een lange reclamespot van een ruime minuut van deze film overigens niet vreemd. Het verhaal gaat namelijk over de zwarte slaaf Django (Jamie Foxx) die wordt gered door Dr. King Schultz (Christoph Waltz), waarna ze samen verder gaan als premiejagers. Onderweg krijgen ze te maken met de plantage-eigenaar Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), die mogelijk meer weet over de verdwijning van Django's vrouw.

Django Unchained draait vanaf 28 februari 2013 in de Nederlandse bioscopen.

Volgende bericht Volledige synopsis nieuwe Shyamalan
Vorige bericht Cartoon: Ice Age 4

Tags

Tag BET Awards Tag Django Unchained Tag Tv-Spot

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum