FilmCentrum

Registreren

Volledige synopsis nieuwe Shyamalan

dinsdag 3 juli 2012 10:52 door Tom Hamoen - Bron

M. Night ShyamalanHet gaat al lange tijd niet goed met de carrière van regisseur M. Night Shyamalan. Sinds zijn hits The Sixth Sense en Unbreakable heeft de inmiddels verguisde filmmaker geen grote hit meer gehad en de kritiek is sindsdien steeds harder geworden. Nadat The Last Airbender slecht was ontvangen werd gefluisterd dat zijn carrière wel eens definitief voorbij kon zijn.

Toch werkt hij momenteel aan een nieuwe film, waarvan de synopsis inmiddels bekend is gemaakt. Ter voorbereiding op één van de vele panelgesprekken tijdens de Comic Con, die volgende week plaatsvindt in San Diego, is de volgende synopsis vrijgegeven:

After EarthAfter Earth speelt zich af 1000 jaar nadat de mensheid de aarde is ontvlucht vanwege een catastrofe. De mensheid heeft zich verplaatst naar de planeet Nova Prime. Daar zien we hoe de legendarische generaal Cypher Raige na lange afwezigheid terugkeert naar zijn gezin en weer een vader probeert te zijn. Wanneer een meteorietenstorm echter het luchtschip van vader en zoon beschadigt crashen ze op aarde, en hierbij raakt Cypher levensgevaarlijk gewond. Zijn zoon Kitai, die altijd op zijn vader heeft willen lijken, moet daarop een levensgevaarlijke tocht ondernemen om hun reddingsbaken weer terug te vinden.

Naast een gesprek over deze film zal er op de beurs, één van de grootste ter wereld, aandacht worden besteed aan onder andere het tv-vervolg op How to Train Your Dragon, Twilight: Breaking Dawn Part 2, Wreck-it Ralph, Looper en heel veel meer. Mocht hier een interessante onthulling worden gedaan, dan lees je dat uiteraard op FilmCentrum.

De hoofdrollen in After Earth zijn voor Will en Jayden Smith, zoals wellicht bekend in het echt ook vader en zoon. Het script komt van Gary Whitta, die eerder al het post-apocalyptische The Book of Eli neerpende. Als alles goed gaat verschijnt de film naar zijn verhaal over iets minder dan een jaar in de bioscoop, namelijk op 27 juni 2013.

Volgende bericht Eerste foto's Naomi Watts als Diana
Vorige bericht Eerste Django Unchained tv-spot

Tags

Tag After Earth Tag M. Night Shyamalan Tag Synopsis

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire