FilmCentrum

Registreren

Trailer regiedebuut Dustin Hoffman

dinsdag 3 juli 2012 15:21 door Tom Hamoen

Dustin HoffmanActeurs die besluiten te gaan regisseren, je ziet het vaker. Zo heeft Robert De Niro al wat stappen in de wereld achter de camera gezet, en Clint Eastwood is tegenwoordig zo mogelijk nog bekender als filmmaker dan als acteur. Bij deze gerenommeerde acteurs voegt zich nu Dustin Hoffman, en de trailer van zijn eerste film Quartet is onlangs online verschenen. Bekijk deze onderaan dit bericht.

De film handelt over een bejaardenhuis voor operazangers, waar onder andere Wilf, Reggie en Cissy wonen. Hun leven is rustig en elk jaar verzorgen ze ter ere van Verdi's verjaardag een optreden voor het goede doel. Wanneer Reggies ex en tevens meest geliefde zangeres van hun ooit zo grote zangkwartet in het huis komt wonen, wordt het al snel duidelijk dat het optreden er dat jaar iets anders uit gaan zien dan normaal.

Quartet heeft een ware sterrencast met enkele van Engelands beste en meest geliefde bejaarde acteurs, te weten Billy Connolly, Maggie Smith, Michael Gambon en Pauline Collins. Het viertal brengt vanaf 8 november de zangtalenten van de groep naar de bioscoop.

Volgende bericht Nieuwe foto's van The Hobbit
Vorige bericht Intouchables tot nu toe grootste film 2012

Tags

Tag Dustin Hoffman Tag Quartet Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire