FilmCentrum

Registreren

Nieuwe foto's van The Hobbit

dinsdag 3 juli 2012 17:47 door Tom Hamoen - Bron

The Hobbit: An Unexpected JourneyEntertainment Weekly is al jarenlang één van de meest gelezen tijdschriften als het op entertainment aankomt. Dat heeft als gevolg dat ze ook regelmatig exclusieve reportages kunnen plaatsen. In het meest recente nummer staan nieuwe foto's van The Hobbit. Zoals vaker het geval is staan deze inmiddels ook online, bekijk een deel onderaan dit bericht en de rest hier.

Naast enkele promotiefoto's van Bilbo, Gandalf en Thorin zijn er ook beelden uit de film te bekijken. Zo zien we onder andere de dwergen in wijnvaten, Elrond die de kaart van de reis bestudeert en Gollum in zijn grot. Mensen die het boek hebben gelezen weten nu ongetwijfeld wat ze kunnen verwachten als ze hieronder kijken.

The Hobbit is een prequel op The Lord of the Rings en handelt over "the incident with the dragon" waaraan Gandalf refereert in The Fellowship of the Ring. Om precies te zijn is dit het avontuur van Bilbo waarin hij wordt meegesleurd wanneer er ineens 13 dwergen bij hem op de stoep staan die in hem hun perfecte reisgenoot zien. Het doel is de eenzame berg, waar de draak Smaug hun bezittingen al vele jaren herbergt. Voor het echter zover is zullen Bilbo en zijn reisgenoten vele avonturen moeten doorstaan.

De film wordt geregisseerd door Peter Jackson, die hiermee zijn herintrede in Midden-Aarde maakt. De hoofdrollen zijn voor onder andere Sir Ian McKellen, Martin Freeman en vele anderen. Andy Serkis, Cate Blanchett en Hugo Weaving keren terug voor hun rollen als Gollum, Galadriel en Elrond. Al deze grote acteurs zijn vanaf 13 december te zien in het eerste deel met de ondertitel An Unexpected Journey; een jaar later verschijnt het slot There and Back Again.

The Hobbit    The Hobbit

The Hobbit    The Hobbit

Volgende bericht Jena Malone in The Hunger Games 2
Vorige bericht Trailer regiedebuut Dustin Hoffman

Tags

Tag Foto Tag The Hobbit Tag The Hobbit: An Unexpected Journey

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire