FilmCentrum

Registreren

Jena Malone in The Hunger Games 2

woensdag 4 juli 2012 11:42 door Tom Hamoen

Vanaf het moment dat The Hunger Games een succes was wordt er al gesproken over wie de nieuwe rollen in het vervolg zullen invullen. Vele namen zijn reeds gepasseerd, maar vandaag is definitief de eerste nieuwe naam bekend gemaakt.

Jena MaloneDe rol van Johanna zal worden gespeeld door Jena Malone. De actrice is in Nederland nauwelijks bekend, maar heeft desondanks al in aardig wat films en series gespeeld. Zo was ze onder andere te zien op het grote scherm in Sucker Punch als Rocket, in The Messenger als Kelly en in Into the Wild als Carine waarvoor ze tevens een voice-over insprak. Op het kleine scherm speelde ze onder andere een gastrol in Law and Order.

In The Hunger Games: Catching Fire zien we hoe het Katniss verder vergaat na haar strijd in het eerste deel. Al snel merkt ze de gevolgen van haar overwinning wanneer president Snow haar in het nauw drijft. En alsof dat nog niet genoeg is, is het tijd voor de kwartskwelling: een variant op de hongerspelen met een extra tintje omdat het een jubileumeditie is. Dit betekent dat alle nog levende winnaars terug de arena in moeten voor een gevecht op leven en dood. De vraag is alleen wat bedreigender is; de deelnemers of de arena.

Eén van de oud-deelnemers die eveneens het veld weer wordt ingestuurd is Johanna, een verwarde dame uit het zevende district die weinig kans lijkt te maken. Toch blijkt er meer achter haar te zitten dan je zou verwachten.

The Hunger Games: Catching Fire bevat naast Jena Malone ook vrijwel de hele cast van de vorige film, waaronder Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson. De opnames staan gepland voor september met een Amerikaanse release op 22 november 2013. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.

Volgende bericht George Sluizer kan Dark Blood voltooien
Vorige bericht Nieuwe foto's van The Hobbit

Tags

Tag Jena Malone Tag The Hunger Games: Catching Fire

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire