FilmCentrum

Registreren

Opnames The Hobbit afgerond

vrijdag 6 juli 2012 10:50 door Tom Hamoen - Bron

Opnames The Hobbit afgerondMet de woorden "we made it" heeft Peter Jackson op Facebook aangekondigd dat de opnames van The Hobbit erop zitten.

Het filmen heeft in totaal 266 opnamedagen geduurd, slechts 8 minder dan voor de hele trilogie van The Lord of the Rings.

"We hebben het gehaald! Opnamedag 266 en het einde van de opnames voor The Hobbit. Dank aan onze geweldige cast en crew om ons zover te brengen, en dank aan jullie allemaal voor jullie ondersteuning. Volgende halte: montagekamer. Oh, en Comic Con. Proost! Peter J.”, aldus de gelauwerde regisseur op Facebook.

Nu de opnames zijn afgerond zal men zich bezig gaan houden met het afronden van de eerste film; de visuele effecten worden afgemaakt, de muziek wordt opgenomen en natuurlijk wordt alles gemonteerd tot één geheel. Daarnaast zal er tevens flink wat promotie worden gemaakt, waaronder een nieuwe trailer die binnenkort wordt verwacht.

Tijd om te luieren heeft Jackson voorlopig dus nog niet, vooral omdat de eerste film al op 13 december in de bioscopen wordt verwacht met een wereldpremière in Wellington op 28 november.

Volgende bericht Internationale Bourne Legacy poster
Vorige bericht George Sluizer kan Dark Blood voltooien

Tags

Tag The Hobbit Tag The Hobbit: An Unexpected Journey

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire