FilmCentrum

Registreren

Internationale Bourne Legacy poster

vrijdag 6 juli 2012 10:59 door Tom Hamoen - Bron

In september verschijnt bij ons het vierde deel uit de Bourne-serie, deze keer met een nieuw hoofdpersonage dat gelinkt is aan de held uit de vorige films. Eerder verschenen er al diverse trailers, nu is er een nieuwe internationale poster online verschenen. Bekijk deze onderaan dit bericht.

In dit nieuwe deel zien we hoe het Aaron Cross vergaat, een andere agent van het Treadstone Project. In eerste instantie wordt hij net als Jason Bourne succesvol opgeleid tot geheim agent, maar wanneer dankzij diezelfde Jason Bourne het project in elkaar klapt wordt de vernietiging van het project in gang gezet. Het gevolg hiervan is dat Cross moet vechten voor zijn leven.

Hoewel Jason Bourne niet direct meedoet in de film zal hij wel veelvuldig aanwezig zijn op archiefmateriaal. Daarnaast gaat het gerucht dat hij samen met de nieuwe held te zien zal zijn in het vijfde deel uit de serie, hoewel Matt Damon had aangekondigd er klaar mee te zijn.

Tot die tijd is het wachten op de The Bourne Legacy. Dit nieuwste deel wordt geregisseerd door Tony Gilroy, die eerder al meeschreef aan de scenario's van de vorige films en regie-ervaring opdeed met onder andere Michael Clayton. In zijn productie spelen Jeremy Renner, Edward Norton, Rachel Weisz en Albert Finney de hoofdrollen, waarvan vanaf 6 september het resultaat in de Nederlandse bioscopen te zien is.

The Bourne Legacy

Volgende bericht Uitgebreide Dark Knight Rises tv-special
Vorige bericht Opnames The Hobbit afgerond

Tags

Tag Poster Tag The Bourne Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Destroyer