FilmCentrum

Registreren

Uitgebreide Dark Knight Rises tv-special

zondag 8 juli 2012 14:43 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight RisesDe afgelopen maanden zijn we al overladen met promotiemateriaal rondom The Dark Knight Rises, en over pakweg anderhalve week kunnen dan eindelijk naar de bioscoop om het resultaat te aanschouwen.

Ter gelegenheid van de aanstaande release heeft Warner Bros een tv-special laten maken met daarin enkele nieuwe beelden en veel interviews met de cast en crew. De video duurt ruim 13 minuten en is onderaan dit bericht te bekijken.

Het verhaal speelt zich acht jaar na de gebeurtenissen in The Dark Knight af, waarin Batman op het eind moest veranderen van held naar voortvluchtige. Door de schuld rondom de dood van Harvey Dent op zich te nemen offerde hij alles op wat hij had, met als gevolg dat de misdaad in Gotham afnam dankzij de resulterende anti-misdaad Dent-Act.

Alles zal echter veranderen met de komst van een katachtige inbreker met een mysterieuze agenda. Nog gevaarlijker blijkt de opkomst van Bane te zijn, een gemaskerde terrorist wiens meedogenloze plannen voor Gotham ervoor zorgen dat Batman terug moet komen van zijn ballingschap. Kan de gevlederde superheld het echter wel opnemen tegen deze krachtige vijand?

The Dark Knight Rises vormt de afsluiter van Christopher Nolans trilogie rondom Batman en gaat op 20 juli wereldwijd in première. FilmCentrum zal voortijds een uitgebreide recensie publiceren, hou de site dus goed in te gaten.

Volgende bericht Cartoon: How I Spent My Summer Vacation
Vorige bericht Internationale Bourne Legacy poster

Tags

Tag The Dark Knight Rises Tag Tv-Special

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

TomMDP
zondag 8 juli 2012 om 14:50

The number of spoilers on the internet is too high!

Walter
maandag 9 juli 2012 om 09:04

dat lijkt me nou een leuk filmpje om te bekijken ná DKR.

enne: http://www.nu.nl/film/2853149/warner-zet-plot-the-dark-knight-rises-internet.html

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire