FilmCentrum

Registreren

Eerste promotie RoboCop

maandag 9 juli 2012 13:09 door Tom Hamoen - Bron

RoboCop (1987)Volgend jaar krijgen we te maken met een remake van RoboCop, de cultklassieker van Paul Verhoeven. Vandaag verscheen de eerste virale trailer online, onderaan dit bericht te bekijken.

In RoboCop zien we hoe politieagent Alex Murphy na een gevecht zwaar gewond raakt. Om zijn leven te redden wordt hij omgebouwd tot een krachtige robot, met de hulp van het fictieve bedrijf Omnicorp. Ter promotie van "hun" producten is er een website met de bijbehorende promofilm online gegaan. Hierin is naast een reeks machines ook een deel van het waarschijnlijke nieuwe design van RoboCop zelf te zien.

De remake wordt geregisseerd door de Braziliaan José Padilha, de man achter de twee Tropa de Elite-films. In zijn productie spelen onder andere Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson en Hugh Laurie de hoofdrollen. Het resultaat is vanaf 15 augustus 2013 te zien in de bioscoop.

Volgende bericht Nieuwe Lawless trailer
Vorige bericht Ernest Borgnine overleden

Tags

Tag Remake Tag RoboCop Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
maandag 9 juli 2012 om 14:43

het zegt waarschijnlijk vooral iets over mijn referentiekader, maar ik moet denken aan het David-filmpje dat ter promotie van Prometheus is gemaakt. verder is de tekst van de voice-over vrijwel woordelijk geschikt voor een reclamefilmpje voor Precrime (het beveiligingsbedrijf uit Minority Report).

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

Beautiful Boy