FilmCentrum

Registreren

Spider-Man niet in Avengers 2

zaterdag 14 juli 2012 15:36 door Ramon van Dam - Bron

Spider-Man en The Hulk - The AvengersTijdens Comic-Con in San Diego is gisteren Item 47 in première gegaan, een korte film in de traditie van Marvel die zich afspeelt na The Avengers. Tijdens de Q&A-sessie naderhand werd er nog maar eens gevraagd naar de aanwezigheid van Spider-Man in de volgende film, en voor het eerst heeft men daar nu echt ontkennend op gereageerd.

De superheld maakt in bepaalde versies van de originele strips deel uit van het gezelschap, maar aangezien de rechten voor de films bij Sony liggen is een combinatie erg lastig. Voorheen wilde Marvel niet echt ingaan op de situatie, maar tijdens de sessie is er nu duidelijk aangegeven dat we hier niet op hoeven te hopen.

Toch was er ook goed nieuws te vinden rondom de cast van The Avengers 2; op de vraag naar de voortgang van een film rondom Ant-Man gaf de moderator aan dat we moeten wachten op de sessie over Iron Man 3 later vandaag. Zou daar dan eindelijk aangekondigd gaan worden dat Edgar Wright het groene licht heeft gekregen voor die verfilming?

De regisseur werkt al lange tijd aan een mogelijk script, en de kans is groot dat Marvel de kans wil aangrijpen om de kleine held ook in het vervolg op The Avengers te laten meedoen. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we hier later vandaag meer duidelijkheid over.

Volgende bericht Eerste poster Man of Steel
Vorige bericht Frankenweenie trailer

Tags

Tag Ant-Man Tag Comic-Con Tag Spider-Man Tag The Avengers 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire