FilmCentrum

Registreren

Nieuwe poster voor Lawless

dinsdag 17 juli 2012 17:31 door Tom Hamoen - Bron

In november gaat bij ons de film Lawless in première, maar met een Amerikaanse release in augustus komt de promotie steeds meer op gang. Vandaag is er een nieuwe poster vrijgegeven, onderaan dit bericht te bekijken.

De film is gebaseerd op feiten uit het boek The Wettest Country in the World van Matt Bondurant. Boek en film gaan over de Amerikaanse drooglegging in de jaren '20 van de vorige eeuw, waarin drie broers een illegale drankhandel opzetten. Hoewel de zaken floreren halen ze zich hierdoor de woede op de hals van zowel een corrupte agent als die van een lokale crimineel.

Het maken van Lawless ging gepaard met enige problemen. Zo werden aanvankelijk Ryan Gosling, Scarlett Johansson, Michael Shannon en Amy Adams gecast voor de hoofdrollen, maar doordat het project stil kwam te liggen moesten zij afhaken. Ook bleek dat Tom Hardy, die eigenlijk een dunnere man zou spelen, voor zijn rol in The Dark Knight Rises te groot was geworden voor zijn rol. Uiteindelijk is echter besloten om dit zo te laten en hem alsnog in de film te laten spelen.

In het misdaaddrama zijn de hoofdrollen onder andere weggelegd voor Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce en Gary Oldman. In Nederland gaat Lawless op 15 november in première.

Lawless

Volgende bericht Trailer Sleepwalk With Me
Vorige bericht Bekijk de Punisher-short Dirty Laundry

Tags

Tag Lawless Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire